00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

מרק קובה

מבחינת המשפחה שלי, זו ארוחת ערב שבת אופטימלית.

מבחינת הכנה - גם אני מסכימה איתם. בעיקר משום שאני משתמשת בקובה מוכנים וקפואים, כך שכל ההכנה לוקחת כעשרים דקות. והתוצאה - ללקק את האצבעות.

כדאי להקפיד לקנות קובה מטפוניה של יסמין.

המרק מכיל קישואים וגזר. ניתן לחתוך אותם לחתיכות גדולות ולשים במרק. לחילופין - משום שהילדים שלי לא יאכלו את הירקות האלה, והחלטתי להימנע מלהכניס להם ירקות באינפוזיה לוריד - אני מגרדת (במעבד המזון) את הקישואים והגזר ומכניסה אותם מגורדים למרק. בנוסף לכך שהילדים שלי אוכלים ירקות בלי לשים לב - זה גם מסמיך את המרק באופן מלבב ביותר.

רכיבים:

1 חבילה קובה מטפוניה (שימו לב - זו הקובה למרק. לכל סוג קובה יש צורת בישול/טיגון אחרת. אין להשתמש בשום סוג אחר למרק הזה)

1 בצל קצוץ

3 גזרים חתוכים או מגורדים

3 קישואים חתוכים או מגורדים

1 כפית מלח לימון

2 כפות אבקת מרק עוף

1 כף מלח

1/2 כפית פלפל שחור

100 ג` רסק עגבניות

1/2 כף פפריקה מתוקה

1 כף סוכר

חצי סיר מים רותחים

הוראות הכנה:

מטגנים את הבצל (רצוי בסיר לחץ). להוסיף רסק, לטגן 2 דקות. להוסיף את כל השאר, חוץ מהקובות הקפואות. לאחר שהמים רתחו בסיר מוסיפים את הקובות הקפואות ומפרידים ביניהן בעדינות אם הן דבוקות יחד.

מרתיחים, ומבשלים על אש קטנה 20 דקות בסיר לחץ, או שעה בסיר רגיל.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת