00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

שניצל

לכאורה אין מי שלא יודע להכין שניצל. בפועל, הרבה פעמים השניצלים לא יוצאים טוב מכל מיני סיבות. אז ננסה להסיר את הלוט מעל הדרך האידיאלית (מבחינתי) להכין שניצלים:

רכיבים:

חזה עוף פרוס (מומלץ גם לחתוך אותו לרצועות/חתיכות בעובי לא פחות מ-2 ס"מ).

2 ביצים טרופות

חצי כוס פירורית זהב

חצי כוס פירורית מתובלת

הוראות הכנה:

בקערה/צלחת אחת שמים את הביצים. בקערה שניה מערבבים את שני סוגי הפירורית. ובצלחת שלישית שמים את חזה העוף השטוף.

טובלים את העוף בביצה, ואז בפירורי הלחם. ומעבירים ישר למחבת. מטגנים כמה דקות מכל צד במעט שמן. אין שום סיבה לשחות בשמן. לאחר שמוציאים את השניצלים מהמחבת, מניחים אותם על ניר מגבת כדי שהשמן ייספג. בשלב זה מומלץ לזרוק את השמן, לשטוף טיפה את המחבת, ולשים שמן חדש. זה יגרום לכך שלשניצלים הבאים לא יהיה טעם של שמן שרוף/משומש.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת