1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

אבטיח כבוש-מקור רומני

החומרים הדרושים:
1 אבטיח גדול שטוף ומחולק לקוביות עם הקליפה
1 חבילה שמיר
5-6 גבעולי סלרי
1 ראש שום מקולף
1 כף חומץ לכל צנצנת
1 כפית מלח לכל כוס מים חמים עד מילוי הצנצנות



אופן ההכנה:
שמים בצנצנת לסרוגין שמיר, סלרי, קוביות אבטיח ושום.

מרתיחים מים ומלח, מצננים מעט ושופכים לצנצנת. לכל צנצנת מוסיפים כף חומץ וסוגרים (לא לגמרי, בגלל התסיסה).
כך ממשיכים עם כל צנצנת עד גמר קוביות האבטיח.

מעמידים את הצנצנות על מגש או צלחת גדולה ל-5 ימים בערך.מדי יום מנערים את הצנצנות. לאחר מכן שומרים סגור הרמטי במקרר. 








 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת