00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

בראוניז

כשאמרתי ליעל שאני רוצה לפרסם את המתכון של הבראוניז שלה היא הודיעה לי שמזמן עברנו למתכון חדש של קרין גורן, רק שאני לא שמתי לב. אז הנה המתכון החדש שאכן שם את הקודם בכיס הקטן.

רכיבים:

250 ג` שוקולד מריר

250 ג` מרגרינה (או חמאה)

2.5 כוסות סוכר

2 כפיות וניל

1/4 כפית מלח

4 ביצים

1 כוס קמח

1+1/3 כוס אגוזים שבורים (אופציונלי - אני לא שמתי)

הוראות הכנה:

ממיסים שוקולד ומרגרינה. מוסיפים את שאר המרכיבים לסיר (כולל האגוזים אם רוצים) ומערבבים.

שמים בתבנית מלבנית בגודל 25X30 לערך, עם ניר אפיה בתוכה.

אופים 20 דקות ב-2000

למתקדמים: ממלאים תבנית חד פעמית גדולה במים קרים וקרח, ומוציאים את התבנית מהתנור ישר לתוכה. זה הופך את העוגה לפאדג`ית יותר. אני לא עשיתי את זה, ועדיין העוגה יצאה מעולה!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת