00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חתולה יוצרת

הרפתקאות חתולי8 בארץ הסקראפ

מקרונים!

"טוב יאללה, אני הולכת להכין מקרונים! ממש עכשיו! ביי"... כך אני קופצת באמצע שיחת טלפון עם תמיקה, ומודיעה לה שמכיון שיש את המצרכים בבית והדגדוג באצבעות כבר קיים המון זמן, הנה אני מסיימת באיבחת מקרון את השיחה בינינו והולכת לשים נפשי בכפי.....
"טוב, יאללה, בהצלחה" היא ממלמלת מופתעת.....
ואחרי רגע הייתי במטבח, מתעלמת מהפחד וחרדת הקודש שיש כלפי העוגיה המפונקת והמטופשת הזו.....
כולה (במילעיל) עוגיית מרנג. יצא, יצא,  לא יצא, נזלול פיסות מרנג שקדים. מה רע יכול להיות?...

והתחלתי לטחון שקדים, ולנפות, ולנפות, ולנפות, ולנפות, ולנפות, ולנפות, ולהקציף ו....
באמת שלא פחדתי.
באמת שנהניתי.
שרתי להם שירים כדי שידעו שאני אוהבת אותם ויאפו את עצמם כמו שצריך....

אז הנה תמונות מהתהליך...


 



נכון, לא כולם עגולים ושווים בגודלם, אבל היי, זו הפעם הראשונה...


 

את המתכון, חשוב לציין, קיבלתי מחברתי האהובה, איריס. לבנות הסקראפ היא מוכרת כפיונה2 אבל לעולם הקולינארי היא מוכרת כirischef. מלכת המטבח, שפית מוכשרת שאני בהחלט ממליצה לכם להכנס לאתר שלה.

הנה הנחמדים בתנור, תופחים ומתעגלים, ואני כל רגע רצה לראות אם נוצרת להם ה"חצאית" המפורסמת שלהם...

 

 

תבנית שניה:

 

יש! באחת הבדיקות אני מגלה את החצאית!! 
להם יש חצאית= לי יש מקרונים.....

 

 

הנה הם כבר בחוץ, עגולים כאלה....
הריח בבית מטריף!
עכשיו צריך לבדוק את הטעם.
אבל לפני כן .... יש לחכות כשעה עד שמסירים אותם מנייר האפיה. כך אומר המתכון וכך עשיתי. אז בינתיים "דפקתי להם בוק"

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 בזמן שהמקרונים המתינו, הכנתי גנאש שוקולד מריר. הצלחתי לא ללקק את כולו והופ, למקרר להתמצקות....טוב, לא לפני שהכנתי לי סנדביץ לתפארת...

והטעם....וואוו! כמה פריך, כמה טעים!! לא יאמן!

 

 

הנה הם, המקרונים הראשונים והטעימים שלי במלא הדרם.
נכון, יש מוצלחים מהם, אבל אין כמותם...

 

 

 

 

 

 
 


ומה יותר שווה מאשר מקרון עם כוס קפה?
נכון, שלושה מקרונים עם כוס קפה!
בתוספת אורחים שבאו לזלול...
 

 

 

 

יאמממי.....

 

 

 הניסיון הוכתר בהצלחה. הם היו גם יפים ובעיקר טעימים. התמוססו בפה והיה להם טעם עדין מאד.
בפעם הבאה אזמין את האורחים ליום למחרת כי למחרת הם היו אפילו עוד יותר טעימים.

אגב, למי ששואל מדוע הם כה בהירים, התשובה מאד פשוטה. לא הוספתי שום דבר שיתן צבע. זו היתה הפעם הראשונה והנסיונית אז ברור שלא הלכתי על תוספות.
 

שבוע טוב חברים,

 
ט"ז בטבת תשע"ג

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

56 תגובות

visitors
אורחים החל מ1.5.13
Free counters!
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חתולי8 אלא אם צויין אחרת