00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

שבועות בפתח -חציל קלוי בגלימת גבינת פטה

בחג שבועות תעשה לך...

המתכון במסגרת פרוייקט המתכונים לשבועות בשיתוף אונלייף

סלט חצילים עם המון שום לימון ובצל ירוק מלח גס שמתפוצץ בביס הראשון, מעל הכל כשלג בקצה

ההר  נחה לה גבינת פטה עיזים ליטוף של שמן זית וגרעיני חמניה

עבור 6 סועדים

החומרים 

3 חצילים (מומלץ זן בלדי)

זר בצל ירוק 

5 שיניי שום קצוצות 

5-6 יח` עגבניות מיובשות (חתוכות לרצועות דקות)

4 כפות שמן זית 

מלח גס

פלפל גרוס

50 גר` גרעיני חמניה (מקולפים)

מיקס עלי בייבי

מיץ מלימון שלם 

200 גר` גבינת פטה עיזים

אופן ההכנה 

על גביי רשת "נשרוף" את החציל (טעם החריכה) הוא החשוב במנה .

את הבצל הירוק נקצוץ (ללא החלק הלבן) ונעביר לקערה נוסיף את שיניי השום  ואת העגבניות המיובשות הכתושות ונתבל בלימון מלח ופלפל.

נרוקן בעזרת כף את החציל ונשאיר מעט מהקליפה החרוכה ונערבב עם הבצל והשום.

בצלחת הגשה נסדר מצע של עליי בייבי את החציל נניח מעל ונפזר גבינת פטה (שפוררנו בעזרת הידיים) ניצור מעיין "הר" ומעל שיכבת "שלג"

נפזר מעט גרעיני חמניה ומלח גס ומעל הכל נזלף שמן זית איכותי.

נגיש לצד "לחם שרוף" (נחתוך לחם אחיד שלם ונמרח קלות בשמן זית "ונשרוף" ע"ג רשת באש גלויה)

סלט נהדר בתיאבון 

מצע עליי בייבי טעם הלימון יעשה להם טוב 

אהבתם את המתכון פרגנו ב- like בדף שלי

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

ותמיד תזכרו כי "הנשמה היא הקסם"

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת