00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

פסטה בכורה

יום שבת היום האהוב עליי אוכל ,משפחה,ו... בית חם ונעים.

היום ילדתי הבכורה והיקרה סתיו ביקשה פסטה ומאותו הרגע לא הפסקתי לחשוב איזו פסטה להכין לארוחת הצהרים,משהו שעדיין לא טעמו משהו חדש

וגם שיתאים למזג האוויר,לירקות העכשווים ואז החלטתי .

והריי לפינכם מנת פסטה נהדרת מלאה בצבעים וטעמים .

עבור 6 סועדים 

החומרים 

500 גר` פסטה (פטוצ`יני)

1 סלסלה פטריות שמפניון טריות

1 סלסלה פטריות פורטובלו (קטנות)

300 גר` פרחי ברוקולי טרי/קפוא

10 עגבניות מיובשות 

6 שיניי שום קצוצות

עירית קצוצה

2 כפות שמן זית 

50 גר` חמאה

מלח 

פלפל 

אגוז מוסקט

אופן ההכנה 

ראשית נכין את הרוטב כלל חשוב בהכנת פסטה,תמיד הרוטב "יחכה" לפסטה ולא הפסטה לרוטב.

נתחיל בבישול הברוקולי (נבשל במים רותחים כ- 3 דק` ואז נוציא למים קרים)

במקביל נחמם 2 כפות שמן זית בתוספת חמאה ונזהיב קלות את השום הקצוץ נוסיף את הפטריות וניתן להם "להזיע מעט" נצרף לחגיגה את העגבניות 

המיובשות ו 2 כוסות מים נתבל במלח,פלפל,ואבק אגוז מוסקט נביא לרתיחה קלה ונוסיף את פרחי הברוקולי.

את הפסטה נבשל (לפי הוראות יצרן) מים רותחים בתוספת כפית מלח וכפית שמן זית .נסנן "ונקפל" לתוך הרוטב בעדינות.

נעבור להגשה

נעביר את הפסטה לצלחת עמוקה (נקפיד כי כל הירקות יהיו בצלחת) נפזר מעל עירית ולהשלמת המנה נעטר בעלי מיקרו בזילקום נגרר מעל גבינת

פרמז`ן נטפטף  מעל הכל בעדינות שמן כמהין .

כל שנותר להתענג על צלחת פסטה נהדרת  ולהשלמת התענוג אני ממליץ כוס קאווה או כל סוג של יין (לבן) מבעבע.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת