00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

ספינג` - סופגניה מרוקאית

 

חנוכה עבר, אבל בחנוכה הזה הכנתי ספינג` וגם הצלחתי..........

היו לי בעבר נסיונות כושלים.... ולא הסתדרתי ותמיד הספינג` לא הצליח...

חברה מהעבודה נתנה לי מתכון.......... שהוא כזה מוצלח והספינג` יוצא טעים ברמה.

 

תודות לחברתי חני לעבודה , אחלה ספינג`..

 

למתכון :

1 קג` קמח

1 ביצה

כף מחוקה מלח

2 כפות שמרים

2 כפות סוכר

4 כוסות מים פושרים (כוסות קטנים 200 מל)

1 בקבוק שמן לטיגון עמוק

 

אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים היבשים , קמח , שמרים, מלח, סוכר.

להוסיף את הביצה ואת המים ולערבב בעזרת כף.

ממתינים חצי שעה עד שעה להתפחה - הבצק מכפיל את ניפחו.

להניח את הבצק במקום חמים שמעל הקערה שקית נצמדת ועוטפים במגבת גדולה.

מניחים בצד הקערה צלוחית עם מים ומרטיבים את הידים.

בסיר רחב ממלאים בשמן עד שמתחיל לרתוח (שהשמן חם דיו) לוקחים בצק ביד ויוצרים חור וישר לשמן..

הבצק דביק אל דאגה ככה צריך להיות מושכים בעדינות את הבצק ויוצרים חור,

וישר לשמן , יוצא מוצלח.

להניח קערה עם סוכר וישר לתבול את הספינג` כשהוא חם ............ולאכול.

ובצלחת הגשה על נייר סופג....

 

חנוכה שמח........... מתאים לאירוח בכל זמן נתון.

 ערך קלורי של המנה : http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3367

תמונות נוספת:

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת