00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

סלט עדשים וסלמון מאודה

מנה נהדרת עם ערכים תזונתיים נהדרים המשלבת מרקמים וטעמים

המתכון עבור 6 סועדים

החומרים 

2 כוסות עדשים שחורות מבושלות 

2 פלפלים אדומים קלויים וקצוצים

1פלפל ירוק חריף קצוץ

1 בצל סגול קאצוץ

חופן כוסברה/פטרוזליה קצוצים

מיץ מלימון שלם

2 כפות שמן זית

2 כפות טחינה גולמית

2 כפות יוגורוט עיזים

4 נתחי פילה סלמון

1/2 ס"מ ג`ינגר 

אופן ההכנה

יש לבשל את העדשים במים רותחים עם כפית מלח לאחר מכן נסנן,במקביל יש לקצוץ את הבצל הכוסברה/פטרוזליה והצ`לי, 

נערבב הכל בקערה ונתבל בלימון ושמן זית ומלח גס.

את הדג נשרה בקערה עם מיץ מחצי לימון ג`ינגר קצוץ ופטרוזליה קצוצה,נרתיח מים בסיר ונניח מעל מסננת (כמו סיר לקוסקוס/דים סאם)

את המים נתבל בעלה דפנה פלפל אנגלי תרמיל הל (ההדים שיעלו יתנו ניחוח )

נניח את הדג באידוי ל 15 דק` ונעביר לצריבה במחבת .

נחמם מחבת עם 2 כפות שמן זית ונצרוב את הדג מהצד של העור ונלחץ .

נעבור להגשה

בקערה נסדר את העדשים מעל נניח את הדג.

נעטר בעלי מיקרו ,נפזר מעל טחינה/יוגורט ונסחט לימון טרי.

בתיאבון 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת