00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

עוף ביין

כשאני מכינה את העוף הזה - כל הבית מלא בניחוח נפלא ומעורר תיאבון.

רכיבים:

3 כרעיים של עוף

1.5 כוסות יין יבש

2 כפות אורגנו

כף גדושה רסק עגבניות

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל

כפית  אבקת מרק

כפית תבלין לעוף

כף פפריקה אדומה

כף שמן

הוראות הכנה:

לערבב את כל הרכיבים למעט העוף. להכניס את העוף לתבנית, לשפוך עליו את התערובת. לאפות כשעה, תוך שאתם הופכים את העוף באמצע.

ניתן להוסיף לתבנית גם תפוחי אדמה קלופים וחתוכים באיזה אופן שתבחרו. אם אתם מוסיפים תפוחי אדמה אז אלה ההוראות:

הכפילו את הרכיבים של התערובת. ערבבו אותם. שימו בתבנית את תפוחי האדמה החתוכים. עליהם הניחו את העוף, ורק אז לשפוך את תערובת היין. אפו כשעה, הוציאו את העוף, והמשיכו לאפות את תפוחי האדמה עוד שעה או שעתיים כשאתם מערבבים כל חצי שעה לערך.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת