66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

מרק אפונה עם קציצות חלה

מרק אפונה עם קציצות חלה

את המרק הנפלא הזה הכנתי לפני שנים והוא נחל הצלחה גדולה . ושוב החלטתי לנסות .כולם אמרו טעים. תנסו מה תפסידו ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

מה צריך לקציצות

חלה (לא טריה) במשקל של 250 גרם. מושרת במים

בצל קטן קצוץ

חופן פיטרוזיליה קצוצה 

2-3 שיני שום כתושות

2 ביצים 

מלח

פלפל שחור

מעט שמן לטיגון הבצל

שמן עמוק  לטיגון הקציצות

אופן ההכנה:

לסחוט היטב את הלחם ולהניח לחצי שעה במסננת.

לטגן את הבצל ולהוסיף את השום.

להעביר את הלחם לקערה להוסיף את הבצל הפיטרוזיליה והתבלינים.

להוסיף את הביצים. וללוש היטב עד קבלת תערובת אחידה.

לשים שמן במחבת ליצור קציצות ולטגן עד השחמה יפה.

להניח בצד ולהכין את המרק

מרק אפונה:

חצי קילו אפונה יבשה מושרת במים שעה שעתיים

בצל גדול חתוך לרבעים

1-2 גזרים

קישוא

קולורבי (הירקות הם אופציה אפשר בלי)

מלח

א` מרק (לא חייבים)

פלפל שחור.

אני את האפונה מבשלת בסיר לחץ כ40 דקות ואז האפונה הופכת למחית .

אופציה שניה לבשל בסיר רגיל שעה וחצי .ולרסק אחר כך במעבד מזון.

לשים את האפונה בסיר למלא מים.

להוסיף את הירקות

לבשל ,(כל אחד לפי הסיר שלו)

להוסיף מלח ופלפל שחור.

את הקציצות מכניסים למרק בשעה שמחממים את המרק.

צריך לבשל אותן בתוך המרק כרבע שעה לפני ההגשה כדי שיספגו את טעמו של המרק.

זהו.

תאכלו ותהנו

שלכם מכל ה 

טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת