55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

פריטטה ירקות / פשטידת שאריות של ירקות מרק עוף

 

הכנתם כמויות של מאכלים בסופ"ש וחבל לזרוק ? אז לא חייבים לזרוק לפח. אל תתנו למרק להירקב במקרר, הנה לכם רעיון מה לעשות עם ירקות מרק

העוף שנשארו: 

מתאים לארוחת ערב. 


המרכיבים:

2 תפא"ד מבושלים

2 גזרים מבושלים

כל ירק ששמתם במרק ונשאר...

2 ביצים

כוס עשבי תיבול (כוסברה, פטרוזיליה)

מלח, פלפל

חצי כפית כורכום

שמן זית לטיגון

ההכנה:

חותכים את הירקות לקוביות, מוסיפים את עשבי התיבול, התבלינים והביצים, מערבבים ומשטחים במחבת שחוממה עם מעט שמן זית. 

מטגנים עם מכסה על להבה נמוכה משני הצדדים, עד להזהבה. 

זהו הארוחה מוכנה... בתיאבון

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת