2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

שקשוקה פיקנטית ..

שקשוקה ,עגבניות ,שום, קצת חריף ,ביצים מה עוד צריך?

כשהייתי ילדה בכל יום חמישי היתה שקשוקה לא חריפה מדי פיקנטית,

את השקשוקה היינו אוכלים על ספגטי לבן פשוט ,השקשוקה

כיכבה כרוטב עשיר לספגטי מעדן ,

מתכון:

5 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות

1 פלפל ירוק חריף (אפשר יותר לפי איך שאוהבים חריף )

1 כפית מלח
2 כפיות פפריקה מתוקה
 1כפית פפריקה חריפה
4 שיני שום כתושות
4 ביצים

אופן ההכנה :
במחבת רחבה לשים שמן לחמם לטגן מעט את השום ,להוסיף פלפל ירוק חתוך

 קטן,לאדות כמה דקות , להוסיף את העגבניות לבשל על אש נמוכה כעשרים דקות ,להוסיף את

 התבלינים  ,להמשך לבשל על אש קטנה 20דקות בערך לתקן תיבול

להוסיף את הביצים לבשל עוד 5 דקות להכין הרבה לחם ,או כמו שכתבתי מעל ספגטי .

אני אוהבת לפזר מעט כוסברה מעל השקשוקה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת