22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

סושי-טורטייה

סושי-טורטייה

הגיע תורו של בעלי להביא כיבוד לישיבת מחנכים בבית הספר התיכון שבו הוא מלמד. הייתי אמונה בין היתר על פשטידה וסלט. חשבתי הרבה מה כדאי להכין: מצד אחד משהו שישביע, ומהצד השני, שלא ידרוש התעסקות מיותרת בסכין ומזלג ויאפשר לכולם להשאר ממוקדים בישיבה ולדבר. במקום פשטידה הלכתי על מאפינס גבינה עם תירס ובצל ירוק, ובמקום סלט החלטתי להכין "סושי-טורטייה" ממולא בירקות! לא מדובר במתכון, אלא יותר בהצעת הגשה מקסימה לנשנוש. 

 

החומרים (כ-20 חתיכות):

4 טורטיות

כף גבינת שמנת 5% לכל טורטייה (השתמשתי בגבינה בטעם טבעי ובטעם פלפלים)

4 כפיות ממרח אהוב (אני השתמשתי בממרח פסטו וממרח עגבניות מיובשות)

1 גזר חתוך לרצועות דקיקות

1 מלפפון חתוך לרצועות דקיקות

1 גמבה חתוכה לרצועות דקיקות

**אפשר להשתמש בכל ירק קשה אחר, למשל: פלפל צהוב או ירוק, בצל ירוק וכו`

 

אופן ההכנה:

1. מורחים על כל אחת מהטורטיות כף מהגבינה.

2. מעל הגבינה מורחים בעדינות מהממרח.

3. מסדרים 3-4 רצועות מכל ירק לאורך הרבע התחתון של הטורטייה ומגלגלים לגליל הדוק.

4. עוטפים כל גליל בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.

5. מוציאים את הטורטיות מהמקרר (אחת בכל פעם) ופורסים לעיגולים.

6. מניחים כל "סושי" קטן בתוך מנג`ט אישי ומסדרים יפה בצלחת הגשה.

 

 

בתאבון :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

37 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת