00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

עוגת מוס בלטינשטר

העוגה הזו נקראת אצלנו עוגת בלטינשטר מאחר וחמותי קיבלה את המתכון מאשתו של בעל חנות התכשיטים בלטינשטר.

עוגה מצויינת וקלה להכנה.

רכיבים:

6 ביצים מופרדות

200 גרם שוקולד מריר

2 כפות מים

1 חבילה מרגרינה

1 כוס סוכר

4 כפות פירורי לחם

הוראות הכנה:

מקציפים את החלבונים ושומרים בצד.

ממיסים את השוקולד עם המים בכל דרך שתבחרו.

מערבלים במיקסר את המרגרינה, הסוכר והחלמונים עד שהעיסה הופכת לגוון בהיר יותר של צהוב. מוסיפים את השוקולד ומערבבים.

מקפלים את החלבונים המוקצפים לתוך העיסה. כל פעם שליש מהחלבונים.

מעבירים 1/3 מהמוס לקערה ושומרים במקרר. לשאר העיסה מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים. שמים בתבנית עגולה משומנת ואופים 25 דקות בחום בינוני.

מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים במשך כשעה. במהלך השעה - העוגה שוקעת במרכזה.

ממלאים את השקע במוס שנשמר במקרר.

שומרים במקרר במשך כמה שעות - ומגישים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת