00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

נגיסי כרובית קריספיים ו...אפויים

12/08/2016

אשתי והילדים נורא אוהבים וגם אני אז ויתרתי על ההכנה בגלל הטיגון העמוק (מישהו אמר קלוריות מיותרות??) והחלטתי לאפות את הכרובית (כמו במקרה של העוף המצופה....) ולהתאים את המתכון לאפיה.

הצטיידתי בכרובית נאה ויצאתי לדרך, אתם מוזמנים רק אל תשכחו את הצ`ילי המתוק כדי שיהיה במה לתבול.

מצרכים:

כרובית שלמה מפורקת

3 ביצים

 כף מיונז

כפית חרדל

כפית שום כתוש

מלח ופלפל לבן

שלושת רבעי חבילה פירורי לחם

4 כפות שומשום

כף אבקת מרק בצל

אופן ההכנה:

את הכרובית מפרקים לפרחים ומבשלים אותם כ-10 דקות במים עם מלח ומוציאים למסננת לסינון וקירור.

בקערה אחת מערבבים לתערובת אחידה את הביצים עם המיונז, חרדל, שום כתוש מלח ופלפל לבן. בקערה שניה מערבבים את פירורי הלחם, השומשום ואבקת המרק.

מניחים בתבנית נייר אפיה ומשמנים אותה קלות.

כמו בשניצל מכניסים את הכרובית לתערובת הביצים ולאחר מכן מצפים בתערובת פירורי הלחם ומניחים על התבנית.

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 עד שהגוון של הציפוי משתנה (בערך 20 דקות) הופכים את הכרוביות וממשיכים בעוד 10 דקות אפיה.

תהנו!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת