55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

עוגת גבינה אפויה

 

אם לי זה הצליח, אז זה יכול להצליח לכל אחד/אחת. עוגת גבינה אפויה, בלי טריקים ובלי טיפים. פשוטה,

טובה והכי טעימה בעולם.

אז..

המרכיבים:

750  גרם גבינה לבנה 

1 חב` אינסטנט פודינג וניל

5 כפות קורנפלור

5 ביצים (גודל ביצה L) 

1 שמנת חמוצה

כוס סוכר

גרידת חצי לימון

 

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור לחום גבוה - 250 מעלות.

2. בקערה אחת מערבבים את הגבינה, השמנת, הפודינג, הקורנפלור, גרידת הלימון ו - 5 חלמונים.

3. בקערת מערבל מקציפים לקצף יציב 5 חלבונים עם כוס הסוכר. 

4. מערבבים את שתי התערובות בתנועות קיפול עדינות. 

5. מוזגים התערובת לתבנית קפיצית משומנת קוטר 26 סמ'.

6. אם התנור הספיק להתחמם מכניסים את העוגה לתנור, אופים בחום גבוה 10 דקות, וכעבור 10 דקות

   מנמיכים את החום ל - 150 מעלות ואופים עוד 50 דקות. כעבור חמישים דקות, מכבים את התנור, לא

    פותחים אותו ומשאירים את העוגה עוד שעה לפחות בתנור כבוי. 

העוגה עדיין בתנור...

 

בכל זאת כמה טיפים להצלחת עוגת גבינה אפויה:

1. להכניס תבנית עם מים לתוך התנור בזמן האפיה. (ליצירת סביבה עשירה באדים)

2. לאחר שמוזגים את תערובת העוגה לתבנית, לדפוק כמה פעמים את התבנית על השולחן, כדי לשחרר

    בועות אויר שנשארו. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת