44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

SHOP&MORE

תפריט החורף של "מקום בלב" תרגישו בבית

 

 

 

 

"מקום בלב" רעננה ...שמעתי  מחברים שזה מקום מקסים  מקסים , חלק ציינו ארוחת בוקר,

חלק מסעדה כפרית והיו שנכחו בארוע..כל זה באותו המקום? כן!!! לוגו מקום בלב.jpg

רציתי אבל לא יצא (זה חצי שעה  בדיוק מראשל"צ אז למה זה נראה לי רחוק..)

אז הנה ההזדמנות שלי הגיעה  להכיר בדיוק בהשקת תפריט החורף, בואו איתי  יש מקום לכולם

המקום כשמו כן הוא נכנס ללב בזכות העיצוב החמים ,הגינה המטופחת ו..בכניסה עמדה של סחלב  עם כל השדרוגים

תערובת אגוזים,קוקוס,קינמון וקומקום מי ורדים..ומנגל ערמונים על האש -רק לבקש..

אמרתי גן מקסים?

עיצוב שולחן באוירה ביתית

מוסיקה טובהMakomB_(390_of_422).jpg

 

פינת לחמים ומטבלים

מרגישים בבית

על המנות שתראו ניצח השף אודי אסרףMakomB_(5_of_422).jpg

השף ותפריט החורף:MakomB_(341_of_422).jpg

תפריט החורף של מקום בלב, בניצוחו השף אודי אסרף ("ברקורולה", "אדמה", "רוקה" ועוד) מציע מגוון מנות המשלבות ירקות עונתיים ועשבי תבלין מגינת הירק האורגני, אופני הכנה מגוונים לרבות בישול בקדירה, עישון בשרים במעשנה עתיקה, וצליה בטאבון אבן עם פחמי הדרים. בין מנות החורף החדשות, הוגשו לטעימה באירוע השקת תפריט החורף המנות הבאות:

  • בכניסה - סחלב חם וערמונים צלויים על פחמים

 

  • סופלה פטריות – מאפה פטריות שמפיניון ופורצ`יני, במילוי קרם פרזן, עם סלט מיקרו עלים
  • הר געש של פטריות עם לבה של גבינה באמצע -להתענג על כל ביס!!!!!!! מ ו מ ל ץ
  • אוסובוקו טלה בדבש ויין אדום מוגש על חיטה מקורמלת ובטטה.
  • ניוקי מקום בלב: ניוק עבודת יד בקרם טרגון, ציר ירקות ויין לבן, עם פרחי כרובית וטרגון אפויים בטאבון-מיוחד וטעים
  • ריזוטו אבוריו: ריזוטו איטלקי ביין לבן, ציר פוצ`יני, פרמזן ואספרגוס
  • קונפי שוק אווז – שוק אווז בבישול איטי, מוגש עם תבשיל כרוב אדום בקלוודוס (ליקר תפוחים), ויין אדום
  • ממולאים צמחוני אורגני – עגניה, קישוא, ופלפל מגינת הירק האורגני, ממולאים באורז מלא, טופו, פטריות שפיניון, ברוטב עגבניות ביתי-חגיגת קדירה..
  • פילה דניס על פונדו קרישה ותבשיל מנגולד
  • סביצ`ה לוקוס, עגבניות שרי מנומר, כוסברה, בצל ירוק, בצל סגול, זיתי טאסוס, צ`ילי טרי, לימון ושמן זית
  • פאייה דגים וזעפרן – על בסיס ציר דגים ואורז, עם ירקות גינה, דגים טריים וזעפרןמיוחד במיוחד!
  • תבשיל בקר ביין אדום ועגבניות איטלקיות-בקר משובח בבישול ארוך  עם ירקות שורש ועגבניות
  • תבשיל פריקה- חיטה מעושנת מבושלת עם כורכום,חמוציות,גזר סלרי ובצל מאודה
  • חיים שסטל, בעלי המסעדה ומעצב נוף במומחיותו, מסביר שכמו במוסיקה, התאמה בוטנית מושלמת מורגשת היטב בחושים שלנו, גם אם לא תמיד ניתן להסביר זאת במילים. מאחורי כל עץ יש סיפור, מאחורי כל שביל נסתר יש מחשבה. מאחורי כל נברשת ייחודית, שידה עתיקה או אריח מצויר מתחבא לו חלום.מקום בלב היא דרך ביטוי של איש המאמין בשפע של נתינה, באיכות הגבוהה ביותר של המזון ובחוויה הפורטת על כל החושים.

MakomB_(369_of_422).jpgMakomB_(369_of_422).jpgMakomB_(369_of_422).jpg

מקום בלב,רחוב פרדס משותף 5, רעננה. 09-7741575

 

www.makombalev-raanana.co.il

הי, מקווה שנהניתם , הקינוחים היו מעולים האחרונה נקראת "בוקאצ`ה" יחודית למקום בלב מאפה ממולא מיוחד שסחט

הרבה קריאות הנאה.... סופלה הפטריות היה מעדן לעניין, כמו גם שאר המנות המעניינות שהוגשו. המקום מעוצב נפלא

ממש כניסה לגן קסום,בפנים חמים ונעים, את תבשילי הקדירה הייתי משאירה לבית של אמא  למרות היותם מבושלים

בטוב טעם ,אני מעדיפה במסעדה את המיוחדים ,אבל זו רק לעניות דעתי הבלתי קובעת .היה ערב נעים וטעים  ,אני רואה

אותנו בהחלט מתענגים על ארוחת בוקר טובה בגן הקסום או על ערב חמימה וטובה- מה אני יאמר מקום בלב נכנס ישר ללב

  האוכל במקום בלב:

MakomB_(78_of_422).jpgהאוכל במקום בלב נשען על הפילוסופיה האורגנית ונותן כבוד רב לעונתיות, ולחומרי הגלם. על כן, השקת תפריט חורף אינה רק רענון של התפריט בכמה מנות, אלא זו תפיסה חדשה, עמוקת מחשבה, המבוססת על ירקות העונה, אלו הגדלים באהבה בגינה שבפאתי המסעדה, נקטפים ומוגשים היישר לצלחת, על התאמה למצב הרוח שלנו כסועדים, על חום התבשיל, חום הגוף ומה שביניהם .MakomB_(58_of_422).jpg 

 

האוכל במקום בלב:

האוכל במקום בלב נשען על הפילוסופיה האורגנית ונותן כבוד רב לעונתיות, ולחומרי הגלם. על כן, השקת תפריט חורף אינה רק רענון של התפריט בכמה מנות, אלא זו תפיסה חדשה, עמוקת מחשבה, המבוססת על ירקות העונה, אלו הגדלים באהבה בגינה שבפאתי המסעדה, נקטפים ומוגשים היישר לצלחת, על התאמה למצב הרוח שלנו כסועדים, על חום התבשיל, חום הגוף ומה שביניהם.

האוכל במקום בלב:

האוכל במקום בלב נשען על הפילוסופיה האורגנית ונותן כבוד רב לעונתיות, ולחומרי הגלם. על כן, השקת תפריט חורף אינה רק רענון של התפריט בכמה מנות, אלא זו תפיסה חדשה, עמוקת מחשבה, המבוססת על ירקות העונה, אלו הגדלים באהבה בגינה שבפאתי המסעדה, נקטפים ומוגשים היישר לצלחת, על התאמה למצב הרוח שלנו כסועדים, על חום התבשיל, חום הגוף ומה שביניהם.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

סטטיסטיקה
מספר כניסות לבלוג מה - 08/2010
1,517,263
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל silvik123 אלא אם צויין אחרת