00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

פשטידת קישואים עם גבינות - קלה להכנה

 

 

 

מתכון:

2 בצלים בגודל בנוני -  קצוצים דק דק

4 כפות שמן (לטיגון)

5 קישואים מגורדים גס

1 קוטג` 250 גרם  - 5%

1 גבינה לבנה 500 גרם - 5%

100 גרם גבינה צהובה מגורדת

4 כפות קמח תופח מאליו

3 ביצים 

פטרוזליה קצוצה חצי כוס.

תיבול :

אגוז מוסקט 1/4 כפית ,

פלפל שחור לפי הטעם

1 כף אבקת מרק עוף פרווה ללא מונסודיום גלוטומט

 

אופן ההכנה :

 לטגן את הבצל עד השחמה.

 את הקישואים המגורדים להניח במסננת ולסחוט אותם היטב עם הידיים - להניח בצד לרבע שעה שירדו עוד נוזלים/

    הקישואים מוציאים נוזלים - לכן יש להניח אותם במסננת ולסחוט היטב.

 בקערה מערבבים את הגבינות, הקמח, הבצל המטוגן, הבצים, ולהוסיף את הפטרוזליה הקצוצה ולערבב הכל .

 להוסיף את הקישואים שסיננו לתערובת הגבינות עם הבצים  ולערבב היטב.

 להוסיף את התיבול , אגוז מוסקט , פלפל שחור ואבקרת מרק עוף פרווה...

 לשמן את התבנית ולהוסיף את התערובת הגבינות עם הקישואים.

 תנור חם מראש 180 מעלות  45 - 50 דקות (לא טורבו - אפייה רגילה)  - עד השחמה

 

  מומלץ לאכול את הפשטידה כשעתיים אחר היצאה מהתנור.  

            הפשטידה מתקשה ויותר קל לפרוס אותה.

   חימום אפשר במקרו כ- 2 דקות לא יותר מידי.

 

ערך קלורי לחץ על הקישור: http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3317          

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת