33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

הפתעות כרובית אפויות @

אתם מכירים את המנות האלה שקופצות לכם בראש, 

פשוט בספונטניות של הרגע, בפעם ראשונה?

ובמפתיע יוצאות כל כך טעימות !

אז זו אחת מהן 

אחת מחולשותיי הרבים, זו הכרובית, מאד אוהבת אותה על כל צורותיה.

שילבתי אותה במרק ירקות,

והיה לי די והותר לעוד מנה ממנה,

החלטתי ללכת על משהו בתנור - אפוי ומיוחד -

אז אכן זה יצא מיוחד - וטעים -

מפחיד כמה זה טעים

                                                               

הפתעות כרובית אפויות,ללא גלוטן

מצרכים:

1 ראש כרובית, נקיה וחתוכה לפרחים קטנים

(אפשר להשתמש עם שקית מוקפאת)

מלח לפי טעם

שליש כפית פלפל שחור

*תרסיס שמן

*תבנית שקעים (מאפינס)

*עיטורי נייר (מנג`טים)

למאפה מעל הכרובית:

2 ביצים

1 מיכל שמנת מתוקה

100 גרם שקדים טחונים

מלח לפי טעם

רבע כפית פלפל שחור

מעט אגוז מוסקט מגורד (לא חייב)

שליש כפית סוכר דמררה

אופן ההכנה:

בתבנית השקעים, יש לרסס קלות ולהניח את עיטורי הנייר,

להניח בכל שקע, פרח כרובית (אם הם קטנים אפשר כמה, אך להשאיר מקום למאפה מעל),

לפזר מעל קצת מלח, פלפל ולרסס בתרסיס השמן,

להעביר את התבנית לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך-15 דקות להשחמה קלה של הכרובית.

בקערה יש לערבב את מרכיבי המאפה שמעל הכרובית, לבלילה חלקה ואחידה.

ליצוק מעל הכרובית אשר בעיטורי הנייר בתבנית ולהעביר לתנור לאפיה לעוד כ-30 דקות,

עד להזהבה יפה של המאפה.

                                      

מאפה מקסים ומשובח, ללא קמחים כל שהם...

פשוט מפתיע כמה הוא עדין ונפלא,

עם סלט קטן בצד זה מושלם !

תהנו לכם !

 רותי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

37 תגובות

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת