00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

כרוב ממולא בירקות

ראיתי במאסטרשף את הגברת שמלאה את עלי המנגולד והיו לי המון ירקות בבית, אמרתי חייבים לעשות משהו כאן

אז זה מה שיצא:

מצרכים:

למילוי

10 קישואי זוקיני

2 עגבניות מיובשות

4 גזרים

בצל גדול אחד

כמה עלי סלרי קצוצים טוב טוב

פלפל שטה אחד אדום חרפרף

ג`ינג`ר חתוך לריבועים קטנים כס"מ לערך

כף אבקת מרק פטריות

כפית אבקת מרק בצל

שמן זית לטיגון

מיץ מרבע לימון

כמון

מלח 

פלפל

לכרוב:

כרוב אחד גדול 

ליטר מים רותחים

לרוטב:

רסק עגבניות 250 גרם

פלפל שטה קצוץ דק

ליטר מים רותחים

מלח

פלפל

מיץ מרבע לימון

 

איך עושים:

למילוי:

קוצצים את כל הירקות לריבועים קטנים.

מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד שקיפות.

מוסיפים את כל ייתר הירקות ומערבבים

משאירים עשר דקות על האש כשהסיר מכוסה.

לאחר מכן מוסיפים את התיבול ומערבבים.

עוד עשר דקות על האש ומערבבים כדי שלא ישרף.

טועמים ומתקנים תיבול לפי טעמכם.

מורידים מהאש ושמים בצד.

לכרוב 

מכניסים את הכרוב לסיר עם מים חמים עד לריכוך העלים.

לאחר מכן ממלאים את העלים בירקות ומסדרים בסיר כמו בתמונה למטה

את שאריות הירקות מפזרים בסיר.

לרוטב:

בסיר של הירקות שהשתמשנו קודם שמים שמן ואת כל המצרכים לרוטב

ומערבבים תוך שאנו מקפידים שהמים יורידו את מה שנשאר בסיר מהירקות.

לבישול

שופכים את הרוטב על הכרוב ומשאירים שעה על אש קטנה.

 

אתם תלוקלוקו.

הירקות:

עם התבלינים:

ממלאים את עלי הכרוב בירקות:

מסדרים יפה בסיר:

גם את שארית הירקות:

את הרוטב פנימה:

מוכן:

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת