00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

כשאתי עושה מרק בטטות

אני אוהב את המתכונים של אתי מהבלוג: לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

 

מזה לפחות שלוש שנים שאני עוקב אחרי הפוסטים שלה ומידי פעם אני לוקח ומכין משם את המתכונים שלה - הנה מתכון פשוט עילאי שממש אהבתי אז נפרגן לא?

 

 מרק בטטות

חומרים:

סיר 6 ליטר לפחות עם תחתית עבה
3 בטטות
1 בצל גדול קצוץ דק
2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
4 גזרים חתוכים לקוביות
250 גרם דלעת או יותר (אני ויתרתי)
עלי סלרי + ענפים
20 עלי פטרוזיליה
2 -3 כפות מרק פיטריות (אבקה לא חובה.אפשר
       פטריות טריות מטוגנות וקצוצות)

כף אבקת מרק בצל
קורט מלח
פלפל שחור
קורט כורכום -זה עושה את ההבדל
שמן זית 

 

אופן ההכנה:

לטגן את הבצל בשמן הזית עד הזהבה,
להוסיף את כל הירקות החתוכים
להוסיף מים רתוחים כ- 3 ליטר ולתבל.
להוסיף פטרוזיליה קצוצה,להרתיח ולעביר ללהבה
נמוכה לשעה וחצי. מרסקים עם בלנדר יד (ביז).
אפשר להשאיר את רוב המרק עם חתיכות הירק
או לרסקו לגמרי לפי הטעם. אפשר להעביר דרך
מסננת למהדרים.

פשוט מדהים תראו: אתי תודה לך על מרק טעים שנגמר ממש מהר

כך זה התחיל:

ממשיך:

אחרי הריסוק:

בתאבון:

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת