00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

פשטידת קישואים וגבינות

18/12/2012

זוהי פשטידה מצויינת לאירוח, תגישו לידה סלטים,מגוון גבינות ואיזה לחם טוב וקראסטי והאורחים ינשקו אתכם 

הפשטידה נורא קלה להכנה ואפשר לשחק עם הגבינות לפי הטעם שלכם.

מצרכים:

5 קישואים

2 בצלים

חצי גביע גבינה לבנה או קוטג`

3 פרוסות גבינה צהובה

גביע לבן

3 ביצים

4\3 כוס קמח תופח

כף אבקת מרק עוף

מלח ופלפל לבן

שמן ופירורי לחם

אופן ההכנה:

מגרדים את הקישואים והבצל וסוחטים חזק כדי להוציא את הנוזלים.

את הגבינה צהובה חותכים לחתיכות קטנות.

מנפים את הקמח לתוך קערה ומוסיפים את כל המוצרים פרט לשמן ולפירורי הלחם.

מורחים את השמן בתבנית (גם בדפנות), שופכים פנימה פירורי לחם ודואגים שכלל התבנית תהיה עם שכבת פירורי לחם.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל-40 דקות לערך.

בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת