00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

גביניות

זה מתכון של קרין גורן, שאותו אני משלבת עם בצק השמרים שלי: http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2436972

אחד המתכונים אם לא ה...

500 גרם גבינה לבנה יבשה 5% שומן (למשל "טוב טעם")
1/2 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 חלמונים
קליפה מגוררת מ-1/2 לימון
2 כפות קורנפלור

מערבבים את הגבינה עם הסוכר, עד שהסוכר נמס לגמרי. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.

משטחים את הבצק למלבן כמה שיותר גדול. חותכים לריבועים קטנים יחסית בגודל 6X6 ס"מ. שמים כפית גדושה מהמלית במרכז כל ריבוע. מקפלים למעטפה באלכסון. כל שתי פינות מחברים יחד. מושחים בביצה. משאירים לתפוח כשעה.

אופים כרבע שעה בחום של 190 מעלות עד שהם מזהיבים בחלקם התחתון.


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת