88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

ראש כרובית מוקרם

ראש כרובית מוקרם

 

ראש כרובית מוקרמת בתנור

 

 

 

 

 

 

מכינים תערובת מיונית ואבקת מרק בצל במרקם סמיך

מורחים את ראש הכרובית בתנועות עיסוי, מעל ומתחת

עד שכולו מצופה היטב, ומכניסים להשחמה בתנור

 

 

 

 

 

 

 

 

לבחור ראש כרובית יפה וגדול, שיהיה לבן ופרחיו צפופים ומוצקים.

לחתוך את העלים מלמטה בחתך ישר ושטוח, שיאפשר לכרובית לעמוד על מגש האפיה ביציבות .

לבשל את הכרובית בשקית קוקי במיקרו כ- 10-12 דקות לריכוך חלקי. או במים רותחים מומלחים קלות. (אסור לכרובית להתבשל יתר על המידה כי הבישול הסופי יגיע עם ההקרמה בתנור) לצנן.

בצלחת להכין עיסה ממיונז ואבקת מרק בצל, (התיבול הוא אבקת המרק, ואין להגזים בכמות, שלא יהיה מלוח מדי, המרקם שמתקבל צריך להיות משחתי עדין, לא יותר.

למרוח ולעסות את ראש הכרובית מכל הכיוונים, להפוך ולמרוח גם מלמטה ובין הפרחים כמה שאפשר להגיע, מבלי שהכרובית תתפרק.

לחמם מראש תנור ל- 180 מעלות,

להניח נייר אפיה בתבנית הגשה עגולה או אחרת מתאימה, ולהכניס לתנור מחומם, עד שפני הכרובית מזהיבים יפה,

חותכים משולשים (כמו בעוגה עגולה), ומגישים חם.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת