00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

קציצות ברוטב עגבניות בסיר לחץ

זה מתכון שמבוסס על מתכון של רות סירקיס מהספר "מהמטבח בהנאה". לכאורה קל ומהיר - אבל מה זה טעים!

אני מכפילה את כמות הרוטב לעומת מה שמופיע במתכון המקורי.

לבשר:

1/2 ק"ג בשר טחון

1/2 כוס פירורית מתובלת

1 ביצה

מערבבים ויוצרים כדורים בגודל בינוני. מחממים שמן בסיר לחץ ומטגנים קלות את הקציצות.

הרוטב:

בצל בינוני חתוך לפרוסות דקות

4 גבעולי סלרי

260 ג` רסק עגבניות

אותה כמות מים - פשוט ממלאים את הקופסה הריקה של הרסק במים. זה גם אוסף את שאריות הרסק לתוך התבשיל, וגם מביא בדיוק אותה כמות מים.

כפית מלח

כפית חרדל

2 כפיות סוכר

מפזרים את פרוסות הבצל על הקציצות (אפשר להוסיף בשלב זה גם את הסלרי. אצלי לא אוהבים - אז אני מדלגת)

מערבבים את חומרי הרוטב ושופכים אותן על הקציצות. סוגרים את סיר הלחץ ומבשלים 10 דקות אחרי שמתחיל לצפצף.

מגישים עם אורז לבן. מתכון לאורז: http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2451391

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת