00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

חצילים בתחמיץ

כמה שיטות להכנת הסלט המצויין הזה,  הראשונה לטגן את החצילים השניה, לאפות אותם והשלישית לשלב בין השניים. אני מעדיף את השלישית, אפייה ולאחריה טיגון עם מינימום שמן.

מצרכים:

2 חצילים מאורכים קטנים קלופים לסירוגין וחתוכים לפרוסות בינוניות

שמן זית

חצי כפית שום כתוש (אפשר יותר מי שאוהב)

גמבה אדומה או צהובה קצוצה דק

4 כפות חומץ

2 כפות מיץ לימון

כפית סוכר

מלח

אופן ההכנה:

מרפדים תבנית בנייר אפיה ועליה מניחים את פרוסות החציל, זולפים עליהם שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות לרבע שעה ונוציא.

נקרר קצת ונחתוך את פרוסות החציל או לחציים או לרבעים, במחבת רחבה נשים שמן זית (שכבה מספיק, לא צריך שמן עמוק חבל על הקלוריות המיותרות) , ניתן טיגון קליל לחצילים (שימו לב אם אתם עושים במספר "נגלות" אז תוסיפו בינהם מעט שמן אם צריך). מוציאים לנייר סופג.

בקערה מערבבים את כלל המרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול (חמיצות/מתיקות) ומוכן...

תהנו!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת