33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

מאפינסופגניה ע"ב קמח שקדים

מאפינסופגניה ע"ב קמח שקדים

את הרעיון לקחתי מהאתר של אלנה 

1 כוס קמח שקדים

2 כפות קמח קוקוס

1/2 כפית סודה 

קורט מלח

1/4 כוס שמן קוקוס מומס

1/4 כוס סילאן

8 טיפות סטיביה ווניל

3 ביצים 

להכין גם צנצנת ריבה משובחת ללא סוכר נוסף.

ציפוי מעל המאפינס אחרי שמוכנים : 

2 כפות דבש/אגבה, כף קינמון, 2 כפות חמאה מומסת

לערבב יבשים עם רטובים. בתבנית מאפינס לשים מנז`טים. לשים 1 ס"מ של בלילה, מעל כפית ריבה קטנה ולמזוג את שאר הבלילה לכל מאפינס עד 3/4 גובה. לאפות כ -15 דק` עד שהמאפינס מזהיבים יפה. להכין את הציפוי ולמרוח עם מברשת מעל כל מאפינס אחרי שהכל אפוי.

יצאו 7 מאפינס גדולים. 

 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת