44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

SHOP&MORE

"יאמי" אוכל ביתי עד הבית !

 

 

 

לוגו וכתובת אתר.jpg

מה זה "יאמי" ?

יאמי הוא אתר  של בשלנים ביתיים מכל מיני סגנונות  בישול  !

אוקיי -זה מגיע אליי? בטח! אפשר להזמין הבייתה אוכל ביתי שמבושל בכמויות קטנות מבשלנים ביתיים מקסימים

שתיכף תכירו!

למי מתאים? לכולם! לכל מי שבא לו להתענג על אוכל ביתי לא תעשייתי מבושל באהבה

פתרון מצויין - לחגים, ערבי שבת או סתם בא להתפנק על אוכל ביתי בבית או במשרד

אז אם בית אז הלוקיישן הנבחר הוא "בית  מקסים " שאירח את הבשלנים והאורחים לערב ביתי במיוחד!

רגע..אם בא לי להזמין מכמה בשלנים בו זמנית  במשלוח אחד אפשר? ברור שאפשר ואפילו רצוי.

רעבים? קדימה מתחילים..

הלוקיישן ברשותכם

אין כמו ב

טועמים וטועמות

תרגישו בבית

צ`נצ`ל בנגה –  נולד בהודו, ומנהל ביחד עם אשתו פרויקט ייחודי "הבית הפתוח לתרבות הודו", במסגרתו הם מזמינים לביתם הפרטי אורחים לערב הודי שכולל ארוחת תאלי מסורתית ופעילות תרבותית ברוח הודו. התפריט כולל מבחר עשיר של מנות מהמטבח ההודי.

מודה..יש לי חולשה לאוכל הודי -אהבתי!

קציצות סלק מדהימות הולכות מצויין עם רוטב

אנחנו עוד בהודו כן?..

גם בגיזרת הקינוחים  הם לא איכזבו..

צ`נצ`ל בנגה –  נולד בהודו, ומנהל ביחד עם אשתו פרויקט ייחודי "הבית הפתוח לתרבות הודו", במסגרתו הם מזמינים לביתם הפרטי אורחים לערב הודי שכולל ארוחת תאלי מסורתית ופעילות תרבותית ברוח הודו. התפריט כולל מבחר עשיר של מנות מהמטבח ההודי.

 

ועכשיו לאמא סימה

אוכל בריא יכול להיות טעים בטירוף - שלבו מג`דארה עם תאנים, צזיקי ,"עוגות" ירק נהדרות ועוגות בחושות עם דלעת -בריאות וטעם!

חברים ! הקציצות האלו נימוחות בפה !

לפיקנטים שביננו - מעדן שרימפס פיקנטי -יאמי!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

בין תבשיל לתבשיל התענגנו על יין מצויין של יקבי כרמל-

הסדרה האזורית של יקבי כרמל

הסדרה האזורית הינה סדרה ייחודית של יינות משובחים המייצגים את מיטב אזורי היין של ישראל. יינות הסדרה מופקים מזני הענבים הקלאסיים לצד זנים ייחודיים הנבצרים בכרמים מצטיינים שנבחרים בקפדנות בגליל העליון, בזכרון יעקב ובהרי יהודה. כל אחד מהכרמים זוכה לטיפול פרטני לאורך כל עונת הגידול. יינות הסדרה האזורית מטופלים במסירות, במקצוענות ובדייקנות על מנת להביא לידי ביטוי את האיכות והאופי המיוחדים של זני הענבים ושל אזורי הגידול.

החיות המצוירות על התוויות הן חיות המופיעות בתנ"ך. מעצב הסדרה - ברוך נאה.

 מרלו אזורית 2008.jpg

אזורית מרלו גליל עליון 2008
יין אדום יבש, שהופק מענבי מרלו מאזור הגליל העליון. הכרמים נטועים בגבהים שבין 450 ל-850 מטר מעל פני הים. היין התבגר בחביות עץ אלון צרפתי במשך 12 חודשים. היין ממורכב מהזנים: מרלו (85%) ומעט קברנה סוביניון (15%).

רשמי טעימה - היין בעל גוון ארגמני עמוק וניחוחות של שזיף, קסיס ומנטה. הוא בעל גוף מלא, מרקם קטיפתי עם טאנינים משולבים וסיומת ארוכה ומאוזנת.

טמפ` הגשה -18 מעלות

אוכל מתאים - מנות בשר למיניהן, גם עדינות וגם מתובלות, פסטות ברוטב בשר ועוד.

 אני ודליה מחכות לקינוח..

 

 

יקב יתיר

יקב יתיר נוסד בשנת 2000 והוקם באזור תל ערד. יינות היקב יצאו לראשונה בשנת 2004. כרמי היקב ממוקמים ביער יתיר. היקב הוא חברת בת של יקבי כרמל, בבעלות מלאה, ומתפקד בניהול עצמאי.

 

יתיר ויוניה 2010– יין לבן יבש, הופק מ-100% ענבי ויוניה משני כרמים שונים ביער יתיר, הממוקמים בגבהים של 650 ו-680 מטר מעל פני הים.יתיר ויונייה 2010.jpg

היינות תססו והתבגרו במיכלי נירוסטה מקוררים והיין בוקבק ביקב בחודש פברואר 2011.

רשמי טעימה: צבע היין צהוב ירקרק מבריק. היין משלב ניחוחות אפרסק לבן, נקטרינה ומשמש. טעמו מזכיר אפרסק בשל ומנגו. ניחן בגוף בינוני וסיומת חמצמצה ומרעננת

טמפ` הגשה -10 מעלות

התאמה לאוכל: יין בעל נפח יפה שיתאים לאוכל, אך יכול גם לעמוד בפני עצמו וליהנות כאפריטיף ולא רק בארוחות.

 

 

http://www.carmelwines.co.il/yeinot.aspx?gid=3

קינוח קוקוס הודי     

מחייב צאי מסאלה            ופחזניות ביתיות של ליאורה.........    זוכרים את המג`דרה עם התאנים? בבקשה קינוח עם גרעיני דלעת

   נכון רעיון מקסים היאמי הזה? -אז תכירו את מי שחשב על  יאמי-               

חן לב עמי !!

    וכדי שתכירו את הקונספט טוב יותר .....

         

חדש בישראל: אתר יאמי – מביא את האוכל של הבשלנים הביתיים, אליך הביתה

אין ספק ש"מאסטר שף" שינה את הדרך שבה אנחנו חווים בישול – ההכרות עם הבשלנים המוכשרים, האופן שבו האוכל של סבתא,  תרבות מקומית, חומרי גלם , מסורת ורגש יוצרים שפות קולינריות מורכבות, כובש את הלבבות ומייצר רייטינג של חצי מדינה. 

אבל היה דבר אחד שחסר עד כה – היכולת לטעום, בעצמך, את מגוון הבישולים שמוצגים בטלוויזיה. אתר חדש שהושק לאחרונה - "יאמי – אוכל ביתי עד הבית", מאפשר למזמינים להביא את החוויה אל תוך הבית של כל אחד. אתר "יאמי" מאגד בתוכו  בשלנים שמציעים עושר קולינרי רחב, שמבושל במטבחם הפרטי עם קבלת ההזמנה ונשלח טרי אליכם עד הבית.

כל הבשלנים נבחרו בקפידה ולאחר שהמנות שלהם עברו בהצלחה רבה מבחני טעימה,  התפריט שלהם מוצג לבחירתכם באתר. אתר פשוט וידידותי , ומאפשר קנייה של אוכל ביתי ממגוון סוגים -  אוכל בריא, אוכל צמחוני וטבעוני, אוכל הודי, אסיאתי, אירופאי , מרוקאי  או עיראקי, אוכל שאהוב על ילדים, וגם  קינוחים, עוגות ועוגיות ביתיות. כל המגוון יגיע אליכם הביתה בלחיצת כפתור וישים אתכם במקום של מיכל אנסקי וחיים כהן.

חן לב-עמי, מקימת האתר, הצליחה לאגד באתר יאמי מבשלים מעדות שונות ומסגנונות שונים, ובכך היא מצליחה למעשה לתת מענה לכל הטעמים. אתר יאמי מאפשר להזמין אוכל מבשלנים ביתיים מאזור המרכז והשרון ובקרוב צפוי להתרחב לאזורים נוספים בארץ. וניתן להזמין גם בטלפון.. "יאמי" אחראי על שירות קפדני, עמידה בלוחות זמנים ומתן פתרונות מדויקים לצרכי הלקוחות.

אתר יאמי מצטרף למגמת ה-Marketplaceהעולמיתלוגו וכתובת אתר.jpg

מגמת ה- Marketplace הולכת וצוברת תאוצה ברחבי העולם, וגם בישראל. האינטרנט מהווה פלטפורמה מצוינת לאיחוד עסקים קטנים שאין להם יכולת לשווק את עצמם,  ויש כיום דוגמאות שונות לאתרים שהצליחו לעשות זאת בתחומים שונים. ה- Marketplace  לא פסח גם על עולם הקולינריה, ו"יאמי" הוא האתר הראשון בישראל שמצטרף למגמה החדשה

חן לבעמי, מנכ"ל והיזמית של יאמי, חשבה על הרעיון ברגע של רעב, אבל כשהתחילה לחקור גילתה שהרעיון מיושם בחו"ל: "התברר לי שמרקט פלייס אינטרנטי, זה קונספט שקיים באתרים כמו Etsyאו "Air B&B. היא אומרת, "בהמשך מצאתי מיזמים קולינריים באותו קונספט בלונדון, פריז, ניו יורק וסן פרנסיסקו, שכולם מבוססים על בשלנים שמבשלים בבית ושולחים את האוכל ללקוח"

. אחד היתרונות הגדולים בהזמנת אוכל מאתר יאמי, הוא העובדה שמדובר באוכל ביתי שמבושל בכמויות קטנות, וממש כמו בבית.

המבשלים של אתר יאמי ורקע עליהם:

בשלני השרון

ליהי שלזינגר– מציעה מבחר עוגות בחושות, עוגות שמרים ועוגיות, מוס שוקולד וקדאיף במנות אישיות, פחזניות ועוד. הכל מיוצר באהבה ומחומרי גלם איכותיים.

בני בן דור –   בעל ניסיון רב בבישול. התחיל את דרכו כנער צעיר במסעדה באילת. שם למד את כל הסודות של המאמות המקומיות שבישלו אוכל מרוקאי אותנטי..  מתמחה במטעמי המטבח המרוקאי, ומציע גם מבחר של מנות בסגנון ים תיכוני.

ניסים כהן– נסים כהן

מטבח סורי-לבנוני.  מאכלים אותנטיים וצבעוניים עם תיבול מקורי.. כשהתחיל לבשל ב"יאמי", הגשים רעיון שישב אצלו בלב- לבשל עבור אנשים שיוכלו ליהנות מהאהבה שלו לאוכל.

טלי כהןארזי -  הפכה למקצוע את מה שהיא הכי אוהבת לעשות. מציעה מבחר מנות של אוכל ביתי, שילדים מאוד אוהבים, על פי טעמכם האישי.

אלון כהן– עבד במסעדות נחשבות בחו"ל והתמחה במטבח הצרפתי, האיטלקי והאסיאתי. מציע מבחר מנות גורמה מהמטבח האירופאי.

עדי באומל-דרורי –מעשה ידיה

מתחמה באוכל בריא, מאפים, עוגיות, עוגות בחושות ועוד.  משתמש בחומרי גלם איכותיים – קמח מלא, סוכר קנים וכד`. מציעה מנות מיוחדות עם טוויסט בריאותי.

לימור פפר – בוגרת לימודי תזונה טבעית, יוגיסטית ותיקה, מבשלת אוכל בריא על פי הגישה האיור-וודית ששואפת לאיזון בין אנרגיות החיים שקיימות בתוכנו בדגש על תזונה שמבוססת על מזון איכותי, מגוון טעמים והשפעה טובה על העיכול.

עידן גינת – איש הייטק לשעבר ובוגר בית ספר תדמור המתמחה בבישול עכשווי בריא עם נגיעות מהמטבח ההודי.

דינה ניזרי – דינולה

אוכל עיראקי אותנטי. מבשלת ל פי מתכונים שלמדה מאמא, ומציעה מנות שהיא פיתחה בעצמה. אוכל משפחות קלאסי, ומנות מיוחדות לילדים

סימה חורי – מאמא אמיתית! מנות ביתיות טעימות, עם נגיעות טריפוליטאיות, אוכל שילדים אוהבים. העוגות והעוגיות של סימה – אליפות!אמא סימה- בישול ואפייה

ליאורה ברזנייק – מתמחה במנות בשריות מיוחדות. אבא של ליאורה היה מהקצבים הבולטים בשוק מחנה יהודה. אוכל אירופאי טעים ומנות שמתאימות מאוד לאירוח.

בשלני המרכז

שירלי קורן–למדה בישול צמחוני בתאילנד, בישול גורמה בקורדון בלו בלונדון, ביקרה במטבחים בסין, יפן, נפאל הודו ובארצות נוספות.  מציעה מבחר מנות מהמטבח האירופאי.

צ`נצ`ל בנגה –  נולד בהודו, ומנהל ביחד עם אשתו פרויקט ייחודי "הבית הפתוח לתרבות הודו", במסגרתו הם מזמינים לביתם הפרטי אורחים לערב הודי שכולל ארוחת תאלי מסורתית ופעילות תרבותית ברוח הודו. התפריט כולל מבחר עשיר של מנות מהמטבח ההודי.

קרן ארגמן - אמא קרן - אוכל של בית

במשך 7 שנים בישלה בגן ילדים שניהלה ובמקביל העבירה חוגי בישול מיוחדים, בהם הצליחה להוכיח שילדים דווקא כן אוכלים הכל, רק צריך לדעת איך לבשל להם. מציעה תפריט עשיר של אוכל ביתי.

ניר דינור – איש הייטק לשעבר, שעבד מספר שנים כסו שף וכשף במסעדות אסיאתיות, והפך את התחביב למקצוע. לצד הבישול, עובד ניר כמורה לפסיכומטרי .  מציע מבחר מנות מהמטבח האסיאתי.

ורד חסון – ניהלה בעבר מסעדה לאוכל ביתי. כיום עוסקת בעיסוי לצד עיסוקה בבישול.  מציעה מבחר מנות בסגנון ים תיכוני עם טוויסט מעניין.

גבריאל פליישמן - גבריאל מבשל - מטבח צמחוני/ טבעוני

מלבד התמחותו במטבח בריא, מטפל באיורוודה (רפואה הודית עתיקה), מנחה סדנאות בישול בריא,  רוקח מוצרי קוסמטיקה מצמחי מרפא  ומעצב גרפי. משתמש בחומרי גלם טריים  והבישול שלו מושפע מהמטבח ההודי והים תיכוני. משלב בבישול עקרונות מהרפואה האיורוודית כמו לדוגמא תבלינים שהופכים את המזון קל לעיכול.  מציע תפריט צמחוני עשיר.

לינדה כבודי – מבשלת אוכל סורי- לבנוני אותנטי. הלבביות ושמחת החיים של לינדה נכנסת ללב ומורגשת בכל טעימה מהמנות שלה

 צוות "יאמי" בהרכב מלא

צוות יאמי 1.jpg

אז מה אתם אומרים? נתראה בבית?

http://www.yummi.co.il/

כנסו -אתר צבעוני מקסים ומזמין- יש מחירים  סבירים בהחלט ויש אפילו תפריט חנוכה

בתאבון! ושיהיה  לכם יאמי!!!!!                                                                                                                                         

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

סטטיסטיקה
מספר כניסות לבלוג מה - 08/2010
1,517,263
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל silvik123 אלא אם צויין אחרת