00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סודות של מטבח טוב

לביבות עם בצל ירוק וביצים קשות

הלביבות טעימות מאוד,כל כך רכות שפשוט נמסות בפה:)

 

1 כוס = 250 מ"ל

המצרכים:

1 כוס - קמח תופח

1 כוס - רויון

1 - ביצה

1/2 כפית - מלח

2 - ביצים קשות (חתוכות לקוביות)

2 - 3 - בצלים ירוקים (שטופים וקצוצים)

 

מנפים את הקמח ומערבבים יחד עם המלח,הביצה והרויון.

מוסיפים את הביצים הקשות החתוכות והבצל,מערבבים ומשאירים בצד בסביבות 10-15 דקות.

מטגנים משני צדדים.

 

זהו:)

 

את הרעיון מצאתי כאן:

http://elena-fialka.livejournal.com/

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

27 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת