55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

דג ברוטב לימון

 

החומרים

חב` דגים קפואים (אני השתמשתי בדג מלרוזה)

קמח

2-3 ביצים

לרוטב

מיץ מ- 3 לימונים

2 קישואים

1 פלפל אדום

כוס עלי כוסברה קצוצים

2-3 שיני שום פרוסות (לא חייב)

מלח, פלפל שחור

2 כפיות קורנפלור

מים לפי הצורך.

שמן זית

אופן ההכנה

1. מפשירים את הדגים שוטפים  ומשרים אותם במי לימון להסרת ריחות מיותרים. שיטה נוספת היא להשרות

    את הדגים במים עם לימון. 

2. מייבשים את פרוסות הדגים במגבוני נייר, טובלים כל פרוסת דג בקמח ואח"כ בביצה ומטגנים (כמו

    שניצלים). 

3. הכנת הרוטב: חותכים את הקישואים, השום והפלפל לקוביות קטנות ומטגנים קלות במחבת עם שמן זית. מנמיכים

    את הגז, מוסיפים את מיץ הלימון, הכוסברה הקצוצה, התבלינים והקורנפלור ומערבבים, שלא ייווצרו

     גושים. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים ככוס מים ומרתיחים את הרוטב. מסירים מהגז. 

4. בסיר סוטאז` מוזגים מעט מהרוטב ומסדרים מעל את פרוסות הדג. את יתר הרוטב מוזגים על הדגים. אם

    יש צורך, מוסיפים מים לכיסוי 2/3 מגובה הדגים, מבשלים על אש נמוכה עוד 20, כשמדי פעם מנענעים

    את הסיר כדי שהדגים יכוסו ברוטב. 

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת