33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

ארוחת שישי

ארוחת שישי

היום אוכלים דג סלמון בתנור .

ומה ליד ? 

 

יש טבעות דקיקות של בטטות וקולורבי בתנור

2 בטטות ענקיות

6 קולורבי מקולפים

שמן זית

מלח גס

במג`ימיקס לפרוס לטבעות דקיקות את הבטטות והקולורבי. לשים 4-5 כפות שמן זית ומלח גס, ולהכניס לתנור ל- 40 דק` עד שמחתיל להשחים. באמצע אפשר לערבב קצת כדי שמה שלמטה יגיע גם להשחים למעלה. 

 

 

אוכלים גם מרק ירקות גדול עם גזרים, בטטות, שומר, סלרי, בצל, קישואים ופטרוזיליה. 

יש גם כרוביות בתנור,

וגם שעועית ירוקה מוקפצת עם שמן קוקוס וצנוברים :

שקית שעועית ירוקה קפואה (או טרי)

שום לפי הטעם

כף שמן קוקוס

2 כפות רוטב סויה משובח

חופן יפה שומשום מלא

חופן צנוברים

מלח גס, פלפל שחור

להכין מבעוד מועד מים קפואים במקפיא. להרתיח מים בסיר. לזרוק פנימה את השעועית הקפואה ל-5 דק` מקסימום. לסנן וישר להכניס לתוך קערה עם מים קפואים. להשהות לכמה דק` ולסנן שוב היטב ממים. במחבת גדולה להקפיץ בשמן קוקוס את השום ואח"כ את השעועית. להוסיף שומשום, צנוברים, סויה ותבלינים. להקפיץ כמה דק`. 

 

שבת שלום לכולנו !

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת