44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מרק עוף עם פאפאיה

מרק עוף עם פאפאיה

מרק עוף עם פאפאיה

החומרים:

סיר גדול 4 כרעיים עוף 5 ס"מ גינגר קצוץ דק דק 3-5 שיני שום קצוצות דק דק מלח פלפל שחור גרוס דק 1-11/2 כף רוטב דגים(לא חובה) 11/2 ליטר מים חמים 2 פפאפיות חתוכות לפרוסות קטנות אפשר להוסיף עלי מורינגה או עלי צילי או תרד (חנויות המזרח, לא חובה)

אופן ההכנה: מזהיבים בשמן חם את השום והבצל ומוסיפים את העוף לסגירה.

DSC08599

פאפאיה וגינגר

DSC08688 מוסיפים מים חמים ומוציאים את הלכלוך ברתיחה.

DSC08696 מבשלים את העוף לדרגה שאתם רוצים. רק שהעוף מוכן מוסיפים את הפפאיה רוטב דגים . משפרים טעמים עם מלח ופלפל.  ומוסיפים את העלים בסוף.

מגישים חם.

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     + תודה 

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו      כאן 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
תגיות
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת