55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

חצ׳פורי של סימה איפרגן מ״מאסטר שף״

 

מושלם לשבת בבוקר... שבת שלום

החומרים:

1 קג׳ קמח מנופה

13 גרם שמרים יבשים או 33 גרם שמרים טריים

60 גרם סוכר

22 גרם מלח

600 מ״ל מים בטמפרטורת החדר


גבינה בולגרית

גבינה צהובה מגודרדת

5 ביצים

חמאה מומסת

ההכנה:

1. שמים בקערת מערבל קמח, סוכר ושמרים, מערבבים קלות ומוסיפים את המלח, כך שלא ייגע בשמרים.

2. מוסיפים את המים בהדרגה ולשים במיקסר עם וו הלישה, מספר דקות

3. מניחים את הבצק, כשהוא מכוסה בניילון נצמד במקום חמים, עד לתפיחתו. הטיפ של סימה איפרגן הוא

    להניח את קערת הבצק מכוסה בניילון נצמד בתוך אמבט מים פושרים כדי לזרז את התפיחה. 

4. דוקרים את הבצק במזלג מספר פעמים ומתפיחים אותו שוב. 

5. יוצרים מהבצק מעין כיכר ומחלקים אותו  ל-5 עיגולים שווים. במקביל מחממים תנור ל - 180 מעלות. 

6. מתפיחים שוב את העיגולים ולאחר מכן פותחים אותם ביד לפיתות עבות. משקיעים טיפה את מרכז הטיפה

    ואת השוליים משאירים עבים. 

7. מורחים את הפיתות בחמאה מומסת ומפזרים תערובת הגבינות על כל הפיתה.

8. במרכז הפיתה שוברים ביצה טרייה. 

 

9. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ואופים כ- 20 דקות. 

בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת