44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

קוגל אטריות

קוגל אטריות

 

קוגל אטריות

החומרים:

תבנית מלבנית מזכוכית גדולה או 2 קטנות/אחר
סיר פסטה

בלנדר

225 גרם אטריות ביצים

225 גרם גבינת שמנת

100 גרם חמאה או מרגרינה

3/4 כוס סוכר

3 ביצים

2 כפיות תמצית וניל

קורט קינמון (לא חובה)
מעט חמאה לשימון התבנית
אפשר להוסיף מעט צמוקים

אופן ההכנה:

לבשל את האטריות אלדנטה במים רותחים עם קורט מלח
לסנן ולתת להתקרר ולהתייבש מעט


מערבבים בבלנדר את כל החומרים למעט האטריות
והקינמון עד לקבלת למרקם אחיד.

מכניסים את האטריות לתבנית ושופכים מעליהם את
הקרם שקבלנו. ומפזרים מלמעלה קינמון.

אופים בתנור בטמפרטורה של 350 מעלות כשעה.

לבדוק אם מוכן בעזרת קיסם.

בתאבון

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

33 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת