44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

לביבות גבינה

לביבות גבינה

 

לביבות גבינה

חומרים:

מחבת רחב עבה
קערה לערבוב החומרים
נייר סופג
כף עץ
כף מסננת

1 קופסה גבינה 5 אחוז או 9 אחוז. אפשר גבינת שמנת

1 ביצה

2-3 כפות פרורי לחם

קורט מלח
קורט פלפל

שמן לטיגון

שמנת חמוצה לקישוט

אפשר לקשט גם בפרוסות פרי כמו:
קיווי, אוכמניות, מנגו אחר.
מעט אגוזי מלך שבורים

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים בקערה.

מחממים את המחבת ומוסיפים שמן בגובה ס"מ בערך.

לוקחים כף מהתערובת ובעזרת כף נוספת מורדים אל המחבת.  מטגנים משני צדדים, מוציאים בעזרת כף עץ לכף מסננת. ומעבירים אל נייר סופג לספיגת השמן.

טעים עם שמנת חמוצה למעלה.|
בתאבון

 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
תגיות
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת