00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

תוספות ומליות לעוגת השיש

אז כמו שהבטחתי, הנה כמה הצעות איך אפשר לגוון/להוסיף לעוגת השיש - http://www.tapuz.co.il/blog/net/userBlog.aspx?Blogid=157531&TagName=עוגת שיש&passok=ok

1/2 כוס סוכר חום

100 ג` אגוזים טחונים

2 כפות קנמון

מערבבים היטב. שמים חצי מהבלילה של עוגת השיש בתבנית, שמים חצי מהתערובת מעל, וחוזר חלילה.

כמובן שבמקרה הזה לא משאירים חלק בצד בשביל הקקאו והשמן

 

עוד אופציה מקרין גורן שנשמעת טוב, אבל לא בדקתי אותה עדיין:

1/2 כוס טחינה גולמית

1/2  כוס סילאן או דבש

1/2 כוס חלבה מפוררת או חוטי חלבה

במקרה הזה מכניסים שליש מהבלילה לתבנית, מזליפים בכף חצי מהטחינה, ואחר כך חצי מהסילאן, ומפזרים חצי מהחלבה. שמים עוד שליש מהבלילה, וחוזרים על הפעולה, ומסיימים בשארית הבלילה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת