00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

עוגת תפוחים בחושה

 

 

עוגת תפוחים בחושה ומהירה ללא צורך בהקצפות

מאוד טעימה!

עוגת תפוחים בחושה מהספר של ליהי לפיד

"הכנת העוגה הזו אורכת פחות זמן מאשר קניית עוגה בקונדיטוריה ,היא נפלאה בעיקר כשהיא טרייה".

תבנית  26

 

חומרים:כוס מידה סטנדרטית 240=250

 תפוחים 4-3 חתוכים לקוביות עם הקליפה

 1 כפית קינמון

1 1/2 כוסות קמח תופח

1 כוס סוכר

3 ביצים  מס` 1

2/3 כוס שמן

1/4 כפית ציפורן טחון או קינמון

לזריה:

1 כף סוכר לבן או חום

2 כפות אגוזי מלך  שבורים

(אחרי אפיה הוספתי אבקת סוכר)

 הכנה:

מגלענים  את התפוחים וחותכים לקוביות עם הקליפה מעבירים לקערה מוסיפים 1 כף סוכר וכפית קינמון ומערבבים.

 

בקערה נפרדת מערבבים הקמח,השמן,הציפורן,הביצים מערבבים עד לקבלת עיסה סמיכה.

 משמנים תבנית עגולה(אני השתמשתי בתבנית מס` 22)

 שמים בה את התפוחים

ושופכים מלמעלה את העיסה.

מכניסים לתנור בחום בינוני (180) למשך כ-40 דקות או פחות עד שהבית מתמלא ניחוח נפלא והקיסם יוצא יבש.

בהצלחה!

טיפים למטבח מניסיון:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=1869509
 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

41 תגובות

תגיות
תגובות אחרונות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת