00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

בצק שמרים

את בצק השמרים הזה אני עושה באופה לחם, אבל שוב - אפשר גם בלי (אבל זה לא מרגיש עם...)

רכיבים:

3/4 כוס שמן

2 ביצים

5 כפות סוכר

1 כוס מים

1 כפית מלח

3.5 כוסות קמח

1 כף שמרים יבשים

הוראות הכנה:

מכניסים את כל החומרים לפי סדר הופעתם לאופה הלחם, ומפעילים את תוכנית הבצק.

מוציאים, מחלקים ל-3, משטחים למלבן בגודל 30X20 לערך. מורחים במרגרינה מומסת, מפזרים מלית, ומגלגלים.

ברשומות אחרות אתייחס לכמה מליות מומלצות. אשתדל לעשות זאת לפני שבת.

מורחים בביצה, מתפיחים כחצי שעה, ומכניסים לתנור לחצי שעה. לא לשרוף בבקשה!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת