44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

"קובה" טונה אורז גבינה בפנקו

30/11/2012
"קובה" טונה אורז גבינה בפנקו

קובה טונה אורז גבינה בפנקו 

החומרים: סיר לטיגון עמוק כף מחוררת מגבות נייר צלחת שטוחה 2 קערות ביצה טרופה פנקו לפי הצורך 1/2כוס אורז מבושל שמן קופסא טונה מסוננת (169 גר` מסונן) השתמשתי בויליגר עם שמן 100 גרם גבינה עדן בחנויות המזרח (חברת קרפט ד"ר סנטוס פיליפינים). (אפשר גבינה אחרת) 1/4 מגורר השאר קוביות 1 ס"מ. בהתאם לכמות הכדורים/קובות שיוצאים.

אופן ההכנה: מכינים בקערית אחת ביצה טרופה, בשנייה פאנקו ,בשלישית מערבבים את האורז המבושל עם הטונה ומוסיפים לזה את הגבינה המגוררת. יוצרים עיגולים או קובות, לאחר מכן יוצרים חור בכל כדור עם האצבע ומכניסים קובית גבינה וסוגרים שוב. מגלגלים את הכדורים בביצה  ונותנים לביצה לנזול .

משם מגלגלים בפנקו ודואגים שכל הכדור יהיה מכוסה. מכניסים את הכדורים לשמן חם עד שמשחימים מעט. זהירות שלא יישרף.

מוציאים על צלחת עם מגבת נייר. ומעבירים לעוד צלחת עם מגבת נייר כדי לספוג את השמן. מגישים חם או קר

בתאבון

אם אהבתם לחצו על אהבתיתודה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת