33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

כנפי עוף ותפוחי אדמה צלויים ברוטב תפוזים ושוקולד

כנפי עוף ותפוחי אדמה צלויים ברוטב תפוזים ושוקולד


מנה מיוחדת בעלת ניחוח מעולה ושילוב טעמים מפתיע. במנה יש  שוקולד מריר אולם איש מהסועדים לא נחש שיש שוקולד.
השוקולד הסמיך את הרוטב נתן צבע ומטעמו המתוק מריר. מומלץ מאד

1 ק"ג כנפיי עוף ( או כל חלק אחר)
1 ראש שום מחלוק לשיניים לא מקולף
חצי תפוז חתוך לחצי פרוס דק
למשרה ההכנפיים
להניח במעבד מזון
½ תפוז בקליפתו חתוך ובלי גרעינים
1 כף חרדל גרגרים
1 כף שום כתוש
2 כפות רוטב צ`לי חריף
2 כפות רוטב סויה
1/2 כוס מיץ תפוזים
1 כפית פפריקה אדומה חריפה ( אפשר רגילה)
3 כפות שוקולד מריר מומס במעט חלב סויה או חלב קוקוס

לערבב היטב ולעסות את העוף בתערובת לפחות שעתיים לפני ההכנה עדיף 12 שעות.

לתפוחי אדמה
תפוחי אדמה כמספר הסועדים
לבשל חצי בישול בקליפתם .
לקלף ולפרוס ולתבל בשמן זית  מלח ופפריקה אדומה

הכנת התבנית
לרפד תבנית בניר אפיה לסדר את תפוחי אדמה ולפזר שיני שום בקליפתם
מעליהם לסדר כנפי העוף ופרוסות דקות של תפוז
לאפות 40 דקות בתנור בחום 200 מעלות מדי פעם לצקת מהרוטב על תפוחי האדמה והעוף
לרוקן את הציר שנוצר למחבת להחזיר את התבנית לתנור לעוד רבע שעה
את הציר לצמצם במחבת ולהוסיף כף קורנפלור . למרוח על העוף ועל תפוחי האדמה מהציר .
ולאפות עןד 1/4 שעה עד השכמה יפה של העוף .
להגיש באהבה לצד העוף ותפוחי אדמה את הרוטב שנותר. וסלט ירוק.


תהנו

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת