00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

קנלוני פטריות

טוב, אז זה לא הדבר הכי מהיר הכנה שבעולם, אבל יחסית לתוצאות המרשימות - הוא מהיר ביותר!

רכיבים:

3 בצלים קצוצים - מטגנים.

2 סלסלות פטריות טריות - שטופות וקצוצות - להוסיף לסיר ולטגן.

שקית אבקת רוטב פטריות

1/2 כפית מלח.

1/4 כפית פלפל.

1/2 כוס מים.

1 קוטג`.

1 שמנת חמוצה.

200 ג` גבינה צהובה מגורדת.

קנלוני ללא בישול בכמות שתמלא תבנית 20X25 בשכבה אחת.

הוראות הכנה:

מטגנים בצלים עד זהוב, מוסיפים פטריות ומטגנים עד שמזהיב מעט. מוסיפים אבקת רוטב פטריות, מלח, פלפל, מים, וקוטג`. מערבבים.

ממלאים את הקנלונים על ידי תקיעת הקנלוני לתוך סיר המלית כך שהוא בעצם ימלא את עצמו. מותר גם לדחוס עם האצבעות.

שמים את הקנלוני בתבנית המשומנת, מפזרים מעל את שאריות המלית, שמנת חמוצה ולמעלה - גבינה צהובה מגורדת.

מכסים בנייר כסף ואופים 25 דקות. מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 10 דקות. כל זה כמובן בחום בינוני.

 

אגב - כמעט את כל המתכונים שלי ניתן לחמם על הפלטה בשבת. אם לא - אשתדל לזכור לציין זאת. בתיאבון!

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת