44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

ירקות מצופים בבצק בירה

ירקות מצופים בבצק בירה

 

ירקות מצופים בבצק בירה

החומרים:

סיר עבה

מגבות נייר

5 כפות אבקת מרק בצל

1 כוס קמח

1 כפית אבקת אפייה

2 ביצים

1/2 כוס בירה לבנה

1 כף חרדל

שמן לטיגון

ירקות שונים כמו פרחי ברוקולי, פרחי כרובית, פטריות, זוקיני או קישואים פרוסים

חתיכות גבינת מוצרלה קרה מהמקרר

אופן ההכנה:


מחממים שמן בסיר.

בינתיים מערבבים בקערה את אבקת מרק הבצל, קמח, אבקת אפייה, ביצים, חרדל
ובירה עד שמתקבל מרקם אחיד.

מניחים לבלילה  "לנוח" כעשר דקות.

שוטפים את הירקות, ומייבשים אותם במגבת/מגבת נייר.

טובלים את הירקות ואת פיסות הגבינה בבצק, ומטגנים אותם בזהירות בשמן חם, מבעבע, אך לא שורף עד לקבלת צבע זהוב.


מוציאים מהשמן, ומייבשים על נייר סופג.


מגישים על מצע עלי חסה אחר.

בתאבון.


אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     + תודה 
 
המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו      
כאן 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת