33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

מרק מונגלד וירקות עשיר

מרק מונגלד וירקות עשיר

מרק עשיר טעמים .משביע מאד מתאים לימים קרים ואהוב על ילדי. מתאים מאד לארוחת ערב חורפית דלת קלוריות 

החומרים

1 חבילה גדולה של עלי מונגלד העלים הירוקים קצוצים גס
והגבעולים הלבנים קצוצים דק מאד
1 בצל קצוץ דק דק
1שמן  לאידוי 
2 גזרים קלופים וחתוכים גס
3 תפו"א קלופיםוחתוכים לקוביות גדולות
1 כפית פפריקה  חריפה( אפשר חצי מתוק)
2 כפות רסק עגבניות
2 ליטר מים
3 כפות אבקת מרק ביתית
1 כף חוואיג` למרק
מלח פלפל שחור לפי הטעם 
מיץ מ- ½ לימון או יותר
1כוס פסטה עבה כלשהי
רביכה
1 כוס מים 
3 כפות קמח 

ההכנה

בסיר גדול ( אני הכנתי בסיר חשמלי)  מאדים  את הבצל וגבעולי המונגלד  בשמן כששקוף .
מוסיפים לסיר את שאר הירקות: גזר, תפו"א וועלי המונגלד מערבבים.
מתבלים  פפריקה, פלפלת חריפה, רסק עגבניות וכוס 1 של ציר מרק
מאדים יחד כ- 10 דקות ומערבבים מידי פעם.
מוסיפים את המנגולד ואת יתרת המרק, ומביאים לרתיחה.
מתבלים בחוואי`ג, מלח, ופלפל שחור.
מבשלים כ- 30  דקות
מוספים רביכה תוך בחישה
ומוספים כוס פסטה 
מבשלים עוד 20 דקות .
דיאטלי
לכל סיר המרק: 1600 קלוריות
למנה בחלוקה ל8: 200 קלוריות 
נקודות שומרי משקל למנה:1/2 נקודה 

בסיר 

בהגשה 


אהבתם?
אולי תאהבו גם את זה 
מרק מנגולד ופטריות 
 
סלט מונגולד,פטריות וערמונים
 
תודה שבקרת אותי .
אנא השאירו אות לביקורכם
המשך יום נעים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת