00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

נתחוני חזה עוף בניחוח תפוזים ושומשום

המתכון הזה התקבל בתודה מא` לאחר שתורגם מאנגלית.

לאוהבי האוכל האסייתי  - אם כי במקרה הזה ניחוח וטעם התפוזים הוא מאד דומיננטי. למי שלא אוהב מומלץ להמיר את התפוזים בלימון

 

 

 

נתחי חזה עוף בניחוח תפוז ושושמשום 

 

תמונה זו מצד שמאל היא תמונת המתכון המקורי

 למשרה :

 

 

חומרים למשרה : 

חזה עוף חתוך לנתחים (כמו לעוף מוקפץ)

½ כוס קמח רגיל

1 כפית אבקת אפייה

1 ביצה (לערבל בקערה קטנה)

½ כוס מים

3 כפות קורנפלור

מעט מלח

1 כף שמן


לרוטב :

¼ כוס קטשופ

¼ כוס דבש

2 כפיות סוכר

2 כפות חומץ לבן

½ כוס מים

2 כפות קורנפלור

1 כפית שמן שומשום

מיץ מחצי תפוז

כפית גרידת תפוז

שומשום

אופן הכנה :

לערבב את כל חומרי המשרה. זה אמור להיות מספיק סמיך לצפות את הנתחים, אבל דליל מספיק כדי

"לשחות" סביב הנתחים. להכניס את נתחי העוף לקערת המשרה ולערבב כך שכל הנתחים יכוסו.

לטגן את הנתחים להזהבה (נוצר מעין ציפוי סביב הנתחים) ולהניח על נייר מגבת סופג.

בינתיים לערבב בקערה נפרדת את כל חומרי הרוטב. לשפוך התכולה לווק ולבשל עד שמסמיך מעט

ומבעבע.

להוסיף לווק את נתחי העוף המצופים והמטוגנים. להגיש עם אורז לבן.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת