00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

מאפינס שוקולד עם בננה

ארחנו אצלינו משפחה שלנו מהדרום. היה קצת שקט מהטילים עבורם, וכיף עבור כולנו יחד.

הילדים שלי הלכו למסגרות והדרומיים סירבו ... קצת חופש  מבית הספר  לא נורא  :) הם עשו חיים בחיפה.

אחד הבנים אוהב מאד להיות במטבח. בננות שהחלו להשחיר , העלו לי רעיון להיכנס איתו למטבח. נתתי לו את

"הבמה" שיבחר מה  להכין. הוא רצה קרמבו מאפינס של קרין גורן. לא רציתי בגלל הבן שלי הסכרתי ( במרנג יש הרבה

מאד סוכר )  אז החלטנו  להכין רק את  המאפינס ולהוסיף לתוכם גם בננות. 

הכל נטרף כמובן . הקטנטן שלי השתגע ! היה לו טעים מאד, העיניים אכלו יותר , הבטן "אכלה " פחות..... מזלי :)

 

מאפינס שוקולד בננה, מבוסס על מתכון מאפינס קרמבו של קרין גורן  :

המצרכים :


1 ביצה


1 כוס סוכר (200 גרם)


1/2 כוס קקאו (70 גרם) 

1/2 כוס חלב (120 מ"ל)

1/2 כוס שמן (120 מ"ל) - שמתי קנולה

1/2 כוס מים (120 מ"ל)

1 כוס קמח (140 גרם)

1 כפית אבקת אפייה

4 חטיפי מקופלת - שמתי 3 מיני

תוספת שלי- 2 בננות השלות, חתוכות קטן.

 

ההכנה

ההכנה מאד פשוטה וקלה  , שימוש בקערה אחת ואף ואין צורך  בבלנדר:

בקערה גדולה טורפים את הביצה, ומוסיפים סוכר,  קקאו, חלב, שמן ומים ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.

מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים עד שאין גושים והתערובת חלקה.

כאן הוספנו 3 מיני מקופלת שוקולד קצוצים דק ו -2 בננות קצוצות דק אף הן.  מאחדים אותם היטב בתוך התערובת.

מוזגים את התערובת לשקעים מרופדים במנז`טים  עד ל3/4 מגובה המנז`ט ומכניסים לתנור מחומם ל -180 מעלות

ואופים כ-20 דקות, עד  שהמאפינס יציבים ועדיין רכים למגע, וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.

לכמות הזו יצאו 23 מאפינס.

 

 הכל נחטף! בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת