00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

פשטידת כרובית ופטריות עם גבינות

 

 

 

 

 

המצרכים:

2 בצלים גדולים קצוצים דק

כרובית טרייה פרוסה לפרחים קטנים

1 חבילת פטריות טריות - קצוצה לפרוסות

3 בצים

1 גבינת קוטג` 5% - (250 גרם)

גבינת סקי 5% - (500 גרם)

1 כף אבקת מרק עוף פרווה  - ללא מונסודיום גלוטומט - או מלח לפי הטעם

אורגנו טרי מהגינה  - לפי הטעם

פטרוזליה קצוצה חצי כוס

פלפל שחור לפי הטעם

1/2 כפית אגוז מוסקט

4 כפות קמח תופח - אפשר רגיל

תבנית : אפשר חד פעמית עגולה

 


אופן ההכנה:

1. להרתיח בסיר עם מים ומעט מלח את הכרובית עד שהמים מבעבעים ולהמתין עוד כ- 5 דקות ולהוריד מהאש - ולסנן.

2. לטגן את הבצלים הקצוצים עד להזהבה מלאה  ולהוסיף את הפיטריות הטריות האורגנו , והפטרוזליה הטרייה לערבב לבשל עוד מספר דקות - להניח בצד.

3. בקערה עמוקה לערבב את הגבינות , בצים, תבלינים , פלפל שחור,  קמח ואבקת מרק לפי הטעם או מלח.

4. להוסיף לקערה את תערובת הבצל והפטריות , ולאחר מכן את הכרובית - ומערבבים.

5. משמנים תבנית חד פעמית במרגרינה ואת כל התערובת שופכים לתבנית

זהו ועכשיו מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות 45 עד 50 דקות עד להשחמה.

בתאבון..

 

ערך קלורי של המנה בקישור : http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3239

 

בצל מטוגן , פטריות טריות, פטרוזליה קצוצה, ואורגנו טרי מהגינה - הכל במחבת אחד !!

את הגבינות והתבלינים מערבבים בקערה אחת ומוסיפים לקערה את התערובת מהמחבת

 תמונה נוספת של הפשטידה כרובית ופטריות טריות עם גבינות

 

 

 


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת