33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

משהו פלפלי לארוחת ערב+משהו לא תמים לקינוח

משהו פלפלי לארוחת ערב+משהו לא תמים לקינוח

אז היום הכנתי לבנות משהו נחמד לארוחת צהריים .

למנה בשרית - הן אוכלות סטיק פרגית במחבת פסים 

יחד עם זה ירקות טריים, ובנוסף - עדשים אדומות עם גזר וגמבה

400 גר` עדשים אדומות

1 בצל ענק קצוץ

2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות 

2 גזרים חתוכים לקוביות

250 גר` עגבניות מרוסקות 

500 מ"ל מים

מלח, פלפל 

בשמן זית לטגן מעט את הבצל, את הירקות ואז עדשים. להוסיף מים+עגבניות+מלח ופלפל, להביא לרתיחה ולבשל כ- 20 דק` על אש בינונית. אחרי הסיום להשאיר מכוסה לעוד 20 דק`. 



אז מה יש לנו לא תמים לקינוח ? 

שוב ניסויים עם שוקולד והפתעות בפנים. 

60 גר` מסת קקאו

60 גר` חמאת קקאו

20 טיפות סטיביה.

ולהפתעות : קשיו, אגוז לוז, שקד, ריבה טובה (ללא סוכר מוסף כמו סן דלפור).

ממיסים את החמאה + המסה 2 דק` במיקרוגל (בפולסים של 40 שניות), מערבבים עם הסטיביה היטב. לוקחים תבנית כמו שלי ושמים שם הפתעה אחת בכל גומה. ממלאים בשוקולד המוכן ומקפיאים. 

זה הכל !

שיהיה סופשבוע נעים לכולנו, ושקט. הכי חשוב שקט. 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת