00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

מאפה כמון, בצל וגבינה פיקנטית

28/11/2012

מרק ירקות טוסקני כולל פסטה בדרך כלל וגם גבינה פיקנטית מגוררת מעל.
 
 
החורף הזה עושה לי חשק לשחק במטבח ולכן במקום הפסטה הכנתי מאפה מהיר הכנה דומה ללחם שליווה את המרק . 
 
 
 
 
 

מאפה לחם עם כמון, בצל וגבינה

 150 גר` חמאה בטמפ` החדר
1 בצל סגול קצוץ דק דק
3/4 כף זרעוני כמון   (מי שלא אוהב שיחליף בקימל)



 

מלח ופלפל לבן
1 כוס דחוסה גבינה צהובה פיקנטית מגורר

1/4 2 כוסות קמח תופח
1 חבילה שמנת לקצת 38%

 

ממיסים 50 גר` חמאה במחבת. להניח 4 כפיות חמאה מומסת בצד. להוסיף למחבת בצל קצוץ. מטגנים בערבוב עד שקיפות. מורידים מהאש  ומקררים. מוסיפים את זרעוני הכמון ומתבלים.
 
 
 
 
 
מערבבים קמח, חמאה, שמנת לקצפת ומעט מלח לבצק אחיד.
 
מרדדים את הבצק. שופכים מעל גבינה מגוררת ו 3/4 מכמות תערובת הבצל.
 
לגלול את הבצק ולחתוך אנכית ל 10 - 12 יחידות.
 
 
 
 
 
לקחת כל חלק ולעגל לכדור. להניח בתבנית קרטון לאפיה (או אחרת).
 
להבריש מעל חמאה מומסת ולזרות מעל את הבצל. לאפות בחום של 220 מעלות כ 30 - 40 דקות אוד עד השחמה מלאה.
 
 
 בתיאבון!!!

  הפלייסמט המהמם הזה נקנה ברומא

 
מאפה דומה  חלה עם בצל וגבינה   

 להמשך שבוע מקסים.

 

אלינוער


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

31 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת