00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

אוכל של יום כביסה - שולה

כשההורים שלי ושל בעלי נפגשו לראשונה, היה בבית של חמותי ריח מדהים. ההורים שלי ביקשו לטעום מהאוכל, אבל חמותי היתה איתנה בדעתה ש"היום היא לא השקיעה באוכל, אז יש אוכל של יום כביסה, ואי אפשר לתת מזה לאורחים..."

האוכל המדהים הזה היה "שולה" - מאכל בוכרי טעים מאוד ואהוב על הילדים. והרי המתכון:

רכיבים

1 בצל קצוץ

500 גרם בשר טחון

1 רסק עגבניות גדול (260 גרם)

2 כוסות אורז

6 כוסות מים

חצי כף אבקת מרק

1 כפית מלח

4 כפות מיץ לימון

הוראות הכנה

לטגן את הבצל, להוסיף לסיר ולטגן את הבשר תוך כדי שמערבבים ומפוררים אותו. כשהבשר כבר לא אדום, מוסיפים את שאר הרכיבים (אני משתמשת במים רותחים על מנת לזרז את התהליך), חוץ ממיץ הלימון. מביאים לרתיחה, מערבבים קלות, מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 20 דקות.

מוסיפים את מיץ הלימון, מערבבים, ומשאירים לנוזלים 10 דקות להיספג.

אתמול אחר הצהריים הכנתי את זה, וזה היה אמור להאכיל את משפחתי במשך יומיים, אבל חוסל לחלוטין... צירפתי תמונה בתור הוכחה...

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת